Polityka prywatności

Polityka prywatności opisuje zasady przetwarzania przez nas informacji na Twój temat, w tym danych osobowych oraz ciasteczek, czyli tzw. cookies.


1. Informacje ogólne

  1. Niniejsza polityka dotyczy Serwisu www, funkcjonującego pod adresem url: wypoczywam.com.pl
  2. Operatorem serwisu oraz Administratorem danych osobowych jest:
  3. Adres kontaktowy poczty elektronicznej operatora: biuro@wypoczywam.com.pl
  4. Operator jest Administratorem Twoich danych osobowych w odniesieniu do danych podanych dobrowolnie w Serwisie.
  5. Serwis wykorzystuje dane osobowe w następujących celach:
    • Prowadzenie newslettera
    • Obsługa zapytań przez formularz
    • Realizacja zamówionych usług
    • Prezentacja oferty lub informacji
  6. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach dane, które zostają wprowadzone do systemów Operatora.
    2. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. „ciasteczka”).

2. Wybrane metody ochrony danych stosowane przez Operatora

  1. Miejsca logowania i wprowadzania danych osobowych są chronione w warstwie transmisji (certyfikat SSL). Dzięki temu dane osobowe i dane logowania, wprowadzone na stronie, zostają zaszyfrowane w komputerze użytkownika i mogą być odczytane jedynie na docelowym serwerze.
  2. Dane osobowe przechowywane w bazie danych są zaszyfrowane w taki sposób, że jedynie posiadający Operator klucz może je odczytać. Dzięki temu dane są chronione na wypadek wykradzenia bazy danych z serwera.
  3. Hasła użytkowników są przechowywane w postaci hashowanej. Funkcja hashująca działa jednokierunkowo – nie jest możliwe odwrócenie jej działania, co stanowi obecnie współczesny standard w zakresie przechowywania haseł użytkowników.
  4. Operator okresowo zmienia swoje hasła administracyjne.
  5. W celu ochrony danych Operator regularnie wykonuje kopie bezpieczeństwa.
  6. Istotnym elementem ochrony danych jest regularna aktualizacja wszelkiego oprogramowania, wykorzystywanego przez Operatora do przetwarzania danych osobowych, co w szczególności oznacza regularne aktualizacje komponentów programistycznych.

3. Hosting

  1. Serwis jest hostowany (technicznie utrzymywany) na serwerach operatora: lh.pl

4. Twoje prawa i dodatkowe informacje o sposobie wykorzystania danych

  1. W niektórych sytuacjach Administrator ma prawo przekazywać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, jeśli będzie to niezbędne do wykonania zawartej z Tobą umowy lub do zrealizowania obowiązków ciążących na Administratorze. Dotyczy to takich grup odbiorców:
    • firma hostingowa na zasadzie powierzenia
    • upoważnieni pracownicy i współpracownicy, którzy korzystają z danych w celu realizacji celu działania strony
  2. Twoje dane osobowe przetwarzane przez Administratora nie dłużej, niż jest to konieczne do wykonania związanych z nimi czynności określonych osobnymi przepisami (np. o prowadzeniu rachunkowości). W odniesieniu do danych marketingowych dane nie będą przetwarzane dłużej niż przez 3 lata.
  3. Przysługuje Ci prawo żądania od Administratora:
    • dostępu do danych osobowych Ciebie dotyczących,
    • ich sprostowania,
    • usunięcia,
    • ograniczenia przetwarzania,
    • oraz przenoszenia danych.
  4. Przysługuje Ci prawo do złożenia sprzeciwu w zakresie przetwarzania wskazanego w pkt 3.3 c) wobec przetwarzania danych osobowych w celu wykonania prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, w tym profilowania, przy czym prawo sprzeciwu nie będzie mogło być wykonane w przypadku istnienia ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec Ciebie interesów, praw i wolności, w szczególności ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.
  5. Na działania Administratora przysługuje skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do obsługi Serwisu.
  7. W stosunku do Ciebie mogą być podejmowane czynności polegające na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu w celu świadczenia usług w ramach zawartej umowy oraz w celu prowadzenia przez Administratora marketingu bezpośredniego.
  8. Dane osobowe nie są przekazywane od krajów trzecich w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych. Oznacza to, że nie przesyłamy ich poza teren Unii Europejskiej.

5. Informacje w formularzach

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika, w tym dane osobowe, o ile zostaną one podane.
  2. Serwis może zapisać informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP).
  3. Serwis, w niektórych wypadkach, może zapisać informację ułatwiającą powiązanie danych w formularzu z adresem e-mail użytkownika wypełniającego formularz. W takim wypadku adres e-mail użytkownika pojawia się wewnątrz adresu url strony zawierającej formularz.
  4. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego, rejestracji usług itp. Każdorazowo kontekst i opis formularza w czytelny sposób informuje, do czego on służy.

6. Logi Administratora

  1. Informacje zachowaniu użytkowników w serwisie mogą podlegać logowaniu. Dane te są wykorzystywane w celu administrowania serwisem.

7. Istotne techniki marketingowe

  1. Operator stosuje analizę statystyczną ruchu na stronie, poprzez Google Analytics (Google Inc. z siedzibą w USA). Operator nie przekazuje do operatora tej usługi danych osobowych, a jedynie zanonimizowane informacje. Usługa bazuje na wykorzystaniu ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
  2. Operator stosuje korzysta z piksela Facebooka. Ta technologia powoduje, że serwis Facebook (Facebook Inc. z siedzibą w USA) wie, że dana osoba w nim zarejestrowana korzysta z Serwisu. Bazuje w tym wypadku na danych, wobec których sam jest administratorem, Operator nie przekazuje od siebie żadnych dodatkowych danych osobowych serwisowi Facebook. Usługa bazuje na wykorzystaniu ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika.
  3. Operator stosuje rozwiązanie badające zachowanie użytkowników poprzez tworzenie map ciepła oraz nagrywanie zachowania na stronie. Te informacje są anonimizowane zanim zostaną przesłane do operatora usługi tak, że nie wie on jakiej osoby fizycznej one dotyczą. W szczególności nagrywaniu nie podlegają wpisywane hasła oraz inne dane osobowe.

8. Informacja o plikach cookies

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
    1. utrzymanie sesji użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
    2. realizacji celów określonych powyżej w części „Istotne techniki marketingowe”;
  5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu wykorzystywane mogą być również przez współpracujące z operatorem Serwisu podmioty, w szczególności dotyczy to firm: Google (Google Inc. z siedzibą w USA), Facebook (Facebook Inc. z siedzibą w USA), Twitter (Twitter Inc. z siedzibą w USA).

9. Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www
  2. W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:

    Urządzenia mobilne:

https://www.losososbaywoodpark.org/

timnas toto

https://phillytrainingstation.com/

https://ppg.unsil.ac.id/products/

ugasli

APPLE4D

KIPASWIN

pekanslot

sakti108

sakti108

http://103.160.63.172/supraslot/

badakslot

badakslot

paket4d

paket4d

cocaslot

cocaslot

gelek4d

gelek4d

timnastoto

gas

bigo99

ugasli

ugasli

ugasli

mega hoki

maya4d

maya4d

maya4d

KANTINSLOT

RAJAVIGOR

toto 4d

slot gacor 4d

slot77

slot777

https://koreamed.org/upload/toto-slot/

https://188.166.236.65/

https://146.190.81.138/

https://128.199.165.1/

https://128.199.103.54/

slot depo 5k

https://stikes.nwu.ac.id/

login pitungtoto

situs singasaritoto

mega hoki

https://londonlocksmith.org

https://prodeskel.binapemdes.kemendagri.go.id/st/

APPLE4D

Indo88

rupiahbet66

yowestogel

Topwin138

Topwin138

pitungtoto agen togel terpercaya

andalasbet

andalasbet

lvonline

Slot gacor

betingslot

Kera4d Login

Kera4d

https://koreamed.org/upload/toto-slot/

https://188.166.236.65/

https://146.190.81.138/

https://128.199.165.1/

https://128.199.103.54/

rumah toto

bandar togel

serverx1000

kaisarhoki

kaisarhoki

server thailand

sakti108

bandar108

slot online

ampera4d

badakslot

badakslot

badakslot

badakslot

paket4d

paket4d

paket4d

paket4d

cocaslot

cocaslot

cocaslot

cocaslot

gelek4d

gelek4d

gelek4d

gelek4d

timnastoto togel

timnastoto slot

pitungtoto slot

Meja138

jnetoto

jnetoto

majapahit4d

SLOT ONLINE

mahkota555

betingslot

singoslot88

mawarbet

betingslot

havana88

havana88

Phising

pitung toto

timnastoto

Sinar77

togel

https://thedipr.com/

timnas toto

https://pasarbett.ink/

https://pasarbettalternatif.com/

Davo88

Sabi4D

Sabi4D

Disdukcapil kota prabumulih

Disdukcapil kota prabumulih

slot resmi

slot thailand

jnetoto

jnetoto

Deposit 20 bonus 20 to 3x

login pitungtoto

havana88

havana88

hercules99

hercules99

jamu78

jamu78

golden89

golden89

golden89

golden89

jpslot

toto slot online

romawibet

pgsoft

singasari toto

BOMSLOT

pitungtoto

DEWASLOT88

SLOT777

lvonline

HOTOGEL

slot

rumahtoto

humastogel

GAS388

Sortoto

Sortoto

Sortoto

Sortoto

Sortoto

jandaslot

slotpulsa88

slot99

casino88

rtp88

Dewaslot88

piala88

RTP sortoto

Sortoto

badakslot

badakslot

badakslot

badakslot

paket4d

paket4d

paket4d

paket4d

cocaslot

cocaslot

cocaslot

cocaslot

gelek4d

gelek4d

gelek4d

gelek4d

mawarbet

timnastoto

rupiahbet66

amat4d

pitungtoto

https://idealsport88a.com/

https://joexsports.com/

ZEUS SLOT

kiatoto

kiatoto

kiatoto

nagitabet

RTP pitungtoto

pitungtoto

situs judi online

Travele

ugasli

mantrabet

ugasli

http://38.242.231.33/

betingslot

Betingslot

TUMI123

https://kkn.ubpkarawang.ac.id/product/

romawibet

ying77

GASING777

slot dana

pol88

PISANG123

KIJANGWIN

SEMUTWIN

https://lso.pentest.jatengprov.go.id/thailand/

https://dompetwin88.com/

rumahtoto

bolatoto

Asli777

kicautoto

Betcash303

balak66

balak66

balak66

balak66

fantaslot

https://web.fr.fo

https://tribratanews.magelang.jateng.polri.go.id

ayo4d

judi slot online

slot77

APPLE4D

bigo99

betingslot

romawibet

slot gacor hari ini

BENTO123

majapahit 4d

ugasli

ugasli

ugasli

bigo99

rumahtoto

slot server thailand super gacor

kicautoto

slotbabon

slotbabon

winstar4D

Halte4D

Halte4D

APPLE4D

TOKEKWIN

helo4d

helo4d

Gurita168

Sortoto

sortoto

https://callpaultohaul.com/

badakslot

paket4d

cocaslot

gelek4d

aslidomino

berkahpoker

kipaswin

Login Dax69

Daftar Dax69

Dax69

slot161

slot161

slot161

slot161

slot161

slot161

starbet99

starbet99

starbet99

starbet99

starbet99

APPLE4D

pol88daftar